• standaard

Zondag 8 april is er Spinningmarathon bij FysioFit!

FysioFit spinningmarathon voor Malawi

Natascha Kuipers vertrekt op 21 april met stichting Edukans twee weken naar Malawi om daar het onderwijs te verbeteren. Om dat project duurzaam te maken, zamelt Natascha geld in via een spinningmarathon bij FysioFit op zondag 8 april. Van 13.00 uur tot 17.00 uur wordt er in Enschede vier uur gespind voor het goede doel. Doe je mee?

Er worden spinningfietsen verhuurd voor €10 per uur. Je kiest dus zelf of je één, twee, drie of misschien wel vier uur meefietst met instructeurs Ralf Platvoet en Diana Snellenberg. Voor sportdrank en fruit wordt natuurlijk gezorgd. Tevens is er mogelijkheid om na de inspanning een welverdiende sportmassage van een fysiotherapeut te boeken.

Durf je de uitdaging aan? Meld je aan door een mail te sturen naar spinningmarathonmalawi@gmail.com. Vermeld in je bericht je naam, het aantal uur dat je wil fietsen en je voorkeur voor een tijdstip. Je ontvangt via de mail een bevestiging van je aanmelding.

Wil je meer informatie over deze actie en de reis die Natascha gaat maken? Kijk op www.natascha-kuipers.inactievooredukans.nl.

Nieuws

  • Zondag 8 april is er Spinningmarathon bij FysioFit!

    FysioFit spinningmarathon voor Malawi Natascha Kuipers vertrekt op 21 ...

    Lees meer
  • Wij zoeken vanaf 1 mei 2018 een enthousiaste en energieke groepslesinstructeur/instructrice

    Lees meer
Meer nieuws