• standaard

Beweeggroepen

FysioFit Enschede is gespecialiseerd in verschillende beweeggroepen. In deze beweeggroepen begeleiden onze fysiotherapeuten je naar een gezonde en actieve leefstijl.

COPD

Word je benauwd als je bijvoorbeeld de trap oploopt of met klusjes in huis bezig bent? En heb je last van hoestbuien? Dan heb je misschien de neiging om lichamelijke inspanning te vermijden in de hoop dat je minder snel kortademig wordt. Maar als je weinig in beweging bent, krijg je juist meer klachten!

HartFit

Voor mensen waarbij het hart niet helemaal functioneert zoals het zou moeten bieden we gespecialiseerde (trainings)programma's. In nauwe samenwerking met het ziekenhuis en het Roessingh train je onder deskundige, speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeuten.

Diabetes en Fit

Een aangepast sportprogramma met een speciaal voedingsplan voor volwassenen met diabetes, risico op diabetes, ernstig overgewicht en een hoge bloeddruk.

RugFit

RugFit is voor iedereen die rug-, nek-, schouder- of RSI (kans) heeft, zijn/haar houding wil verbeteren, een zittend beroep heeft (preventie), een verlaagde belastbaarheid heeft, wil starten met fitness maar weinig ervaring heeft.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de beweeggroepen van FysioFit Enschede? Vul dan onderstaand formulier in en vraag een eerste gratis consult aan. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

  • Zomerrooster

    Ons jaarlijkse zomerrooster loopt van 23 juli t/m 2 september.

    Lees meer
  • Milon op zondag

    Beste Milonners, Omdat er in de maanden juli en augustus veel le...

    Lees meer
Meer nieuws